29 december 2015

Inschrijven

Welkom in de praktijk!

We hebben altijd plek voor nieuwe patiƫnten die in de binnenstad, de hortusbuurt, de schildersbuurt, de oranjewijk, selwerd of paddepoel wonen en nog geen huisarts hebben in de buurt.

Onze praktijk bestaat uit een mix van jong tot oud, met veel studenten, gezinnen met kinderen, maar ook mensen op leeftijd die soms al tientallen jaren bij onze praktijk komen. Het geeft ons de mogelijkheid het huisartsenvak in de volle breedte uit te oefenen.

We zijn een opleidingspraktijk, dat betekend dat er een huisarts in opleiding (een afgestudeerd basisarts die de vervolg opleiding huisartsgeneeskunde doet) spreekuren en visites doet onder supervisie van de huisarts.

Tevens is de praktijk NHG geaccrediteerd, we worden jaarlijks gevisiteerd en beoordeeld.

Nadat je ingeschreven bent, kun je een account aanmaken en online je zaken regelen (afspraken maken, e-consult aanvragen en medicatie herhalen). Dit kan via de website, maar ook via de zorg online app.

We hebben momenteel 2500 patienten in de praktijk, aangezien er altijd wel weer mensen verhuizen, zijn nieuwe patienten altijd welkom.


Velden gemarkeerd met * zijn verplicht


Wanneer je het formulier hebt ingevuld ontvang je van ons een bevestigingsmail.

Natuurlijk kun je ook eerst een kennismakings gesprek aanvragen voordat je besluit je in te schrijven, bel dan met onze assistente.

Familieleden uit 1 gezin dienen elke een formulier in te vullen.

Pasgeborenen kun je ook met dit formulier aanmelden.

Heb je al een huisarts in de buurt, maar wil je graag overstappen naar onze praktijk, bel ons dan voor een telefonische afspraak of kennismakingsgesprek.