29 december 2015

Inschrijven

Onze praktijk is er voor studenten en patiënten die in de binnenstad, de Hortusbuurt, de Schildersbuurt,  de Oranjewijk, Ebbingekwartier, Paddepoel Noord (tot aan Pleiadenlaan) en Selwerd Zuid (tot aan Eikenlaan) wonen en nog geen huisarts hebben in de buurt.

De praktijk bestaat uit een mix van jong tot oud, met veel studenten, gezinnen met kinderen en ook mensen op leeftijd die soms al tientallen jaren bij onze praktijk komen. Het geeft ons de mogelijkheid het huisartsenvak in de volle breedte uit te oefenen.

We zijn een opleidingspraktijk, dat betekent dat er een huisarts in opleiding (een afgestudeerd basisarts die de vervolg opleiding huisartsgeneeskunde doet) spreekuren en visites doet onder supervisie van de huisarts.

Tevens is de praktijk NHG geaccrediteerd, we worden om de drie jaar gevisiteerd en beoordeeld.

Nadat je ingeschreven bent, kun je een account aanmaken en online je zaken regelen (afspraken maken, e-consult aanvragen en medicatie herhalen). Dit kan via de website, maar ook via de zorg online app.

We hebben momenteel 2500 patienten in de praktijk, aangezien er altijd weer mensen verhuizen, zijn we weer open te zijn voor nieuwe patienten.

Wanneer je het formulier hebt ingevuld ontvang je van ons een bevestigingsmail.

Natuurlijk kun je ook eerst een kennismakings gesprek aanvragen voordat je besluit je in te schrijven, bel dan met onze assistente.

Familieleden uit 1 gezin dienen elke een formulier in te vullen.

Pasgeborenen kun je ook met dit formulier aanmelden.