Psychologen in de praktijk

In onze praktijk werken twee ervaren GZ-psychologen. Marleen de Kok en Bas Nijenhuis houden elk 2 dagen spreekuur, van maandag tot en met donderdag. Je kunt rechtstreeks een afspraak bij een van beiden maken. Kijk op hun websites voor verdere informatie, wie ze zijn en hoe ze werken. Om in aanmerking te komen voor vergoeding van je zorg verzekeraar heb je wel een verwijzing van de huisarts nodig. Maak hiervoor een afspraak op het spreekuur van de huisarts, of bel rechtstreeks met de dokter tussen 8 en 9 uur ’s ochtends (op ons telefonisch spreekuur). Je ook een verwijzing vragen via een e-consult.

De site van Bas Nijenhuis http://www.psychologiepraktijkbasnijenhuis.nl/
De site van Marleen de Kok http://www.marleendekok-psycholoog.nl/

De Psychologen houden spreekuur in een van de spreekkamers boven. Tegenover onze balie vind je de trap. Boven aan de linker zijde is de wachtkamer. Indien je een afspraak hebt hoef je je niet te melden bij de balie en kun je direct plaats nemen.