Dokter Boersma opvolger van Dokter Schweiger

Sinds januari 2016 is huisarts Rinze Boersma de opvolger van huisarts Daniel Schweiger. De praktijk is open voor nieuwe patienten, vul het inschrijfformulier in om je bij onze praktijk in te schrijven.

Huisarts Hylkia van Meer is er iedere maandag en soms een extra dag in de week. Het kan zeker zijn dat je dokter van Meer of dokter Boersma al een keer hebt gezien, de afgelopen 10 jaar werkten beiden namelijk al in deze praktijk.

Indien je voorkeur hebt voor een dokter kun je dat altijd aangeven wanneer je een afspraak maakt.

Let op: als je online een afspraak maakt dan kun je dat niet aangeven. Je krijgt dan een afspraak bij de dokter die op die dag werkt. Dokter Boersma werkt 4 dagen in de week en dokter van Meer 1 dag per week. Daarnaast is er regelmatig een huisarts in opleiding die een jaar met ons meeloopt. Ook deze dokter doet zelfstandig spreekuur en visites.

Tijdens vakanties neemt dokter Soeters voor ons waar, maar alleen voor zaken die niet kunnen wachten totdat wij weer terug zijn. Hij zit in hetzelfde pand (dezelfde wachtkamer).